MMAP supune dezbaterii publice proiectul de HG privind actualizarea Listei consolidate a ariilor naturale protejate din România și a Planului de amenajare a teritoriului național secțiunea a III-a - zone protejate, zone naturale

Data publicarii : 04 Mar 2020

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice  proiectul de Hotărâre de Guvern privind actualizarea Listei consolidate a ariilor naturale protejate din România  și a Planului de amenajare a teritoriului național secțiunea a III-a - zone protejate, zone naturale.

Proiect HG | Notă fundamentare | Anexe | Vezi aici Limitele Ariilor Naturale Protejate

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Biodiversitate.

Persoana de contact sunt: doamna Doina Cioacă e-mail doina.cioaca@mmediu.ro  și doamna Natalia Savu,  e-mail natalia.savu@mmediu.ro , telefon 0214089624 .


Data publicării: 25.03.2019

 

În perioada de consultare publică pentru proiectul de Hotărâre a Guvernului privind actualizarea Listei consolidate a ariilor naturale protejate din România și a Planului de amenajare a teritoriului național secțiunea a III-a – zone protejate, zone naturale, în conformitate cu Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, s-au primit din partea persoanelor fizice și juridice un număr de 57 propuneri și observatii.

Asociația Alianța pentru Combaterea Abuzurilor și Federaţia Coaliţia Natura 2000 România au solicitat organizarea unei dezbateri publice pe acest proiect de act normativ.

Având în vedere situația de urgență declarată prin Decretul Președintelui României nr.195/2020, respectiv contextul epidemiologic care presupune o serie de restricții, în special pentru organizarea unor manifestări publice, vă comunicăm că amânăm  organizarea ședinței de dezbatere publică, până la o dată care va fi anunțată ulterior, în funcție de regulile impuse în asemenea condiții.